Movie Park Germany heeft plannen om extra opties te introduceren tijdens het populaire evenement Halloween Horror Festival. Het park denkt aan mogelijkheden om nog dit jaar fastpasses, VIP tickets en backstage bezoeken aan te bieden. Dat liet Manuel Prossotowicz weten tijdens Scare Event 2022.

Volgens Prossotowicz lagen de plannen voor deze speciale tickets al eerder op tafel omdat er veel vraag naar is maar vanwege corona is dit uitgesteld. Door de coronamaatregelen mocht het park vorig jaar niet meer dan 12000 bezoekers in het park toelaten. De introductie van deze nieuwe opties voelde daarom ook niet goed. Prossotowicz sloot af met de bemoedigende woorden: ”We werken eraan, hebben de ideeën en willen dit graag introduceren in 2022′‘.

Het Duitse filmpark sloot vorig jaar het 25-jarig jubileumseizoen af met een geslaagd Halloween Horror Festival. Er zat zelfs een stevige stijging in het aantal bezoekers ten opzichte van het voorgaande jaar. Op 12 halloweendagen was de capaciteitslimiet van het park bijna bereikt. Het halloweenevenement was op 8 dagen zelfs helemaal uitverkocht. Vorig jaar pakte het park uit met het actievolle ”Acid Warrior” en het opnieuw gethematiseerde openluchtdoolhof ”Fear Forest”.

Wat de fastpasses, VIP tickets en backstage bezoeken precies gaan inhouden en wat de prijs hiervan zal zijn, is nog niet bekend. Naast de plannen voor speciale tickets is het ook duidelijk geworden dat het Duitse filmpark wederom in zee gaat met Haunted Lantern voor een mogelijke nieuwe experience.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.