Vorige maand startte Walibi Holland de zoektocht naar nieuwe scare actors en crewleden voor de Halloween Fright Nights 2022. Jij zorgt ervoor dat onze gasten de longen uit het lijf gillen, in hun broek plassen van angst en bezorgt hen de ergste nachtmerries!”, aldus het park. De audities staan voor de deur en dit is een goed moment om even alles op een rijtje te hebben. ScareZone geeft je handige tips, omschrijft wat je kan verwachten en als kers op de taart kan je zien hoe de auditie van de Halloween Fright Nights eruit zag in 2010.

In een eerder bericht omschreven we al dat de meeste organisatoren met verschillende opdrachten komen. Deze opdrachten moeten in groepsverband of individueel uitgevoerd worden. Denk daarbij niet teveel na en probeer zo snel mogelijk te schakelen.

Tips

Kom op tijd en zorg dat je kleding aan hebt waar in je makkelijk kunt bewegen. Mogelijk krijg je opdrachten waar in je moet springen, kruipen, over de grond moet rollen dan kun je beter comfortabele kleding aan hebben.

Heb je speciale skills? Heel cool. Geef dit vooral aan bij de organisatie. Ben jij extreem lenig? Kun je vuurspuwen? Dat zijn altijd dingen die je moet belichten!

Zorg dat je het naar je zin hebt! Iemand die het naar zijn zin heeft, zal het maximale geven en zoals hier boven beschreven, het veel beter kunnen volhouden. Scare actor zijn kan echt ware top sport zijn dus zorg dat je fit bent en het naar je zin hebt.

Bekijk hier alle tips.

Auditie Halloween Fright Nights 2010

In 2010 mocht Dennis van Breukelen het auditie proces van de Halloween Fright Nights in Walibi World vastleggen. De video laat zien hoe onder andere Scott Bravenboer en Jeffrey Erens de auditanten beoordelen tijdens verschillende opdrachten. Daarnaast komen er ook een aantal auditanten aan het woord en vertellen wat zij verwachten van de auditie.

De audities vinden plaats op 29, 30 april en 1, 5, 6 en 7 mei in verschillende tijdsvakken.

Reageren op de vacature kan nog tot en met donderdag 5 mei 2022.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.