Movie Park Germany rolt wederom de rode loper uit en dat is deze keer niet voor de gasten. De casting voor Europa’s grootste Halloween-evenement staat op het punt van beginnen. Geïnteresseerden voor het Halloween Horror Festival kunnen zichzelf bewijzen als een Halloweenpersonage tijdens de open casting.

De casting is op zaterdag 30 juli 2022 bij de personeelsingang van het Duitse filmpark. Personen moeten bij aanvang van het contract minimaal 18 jaar zijn. Een andere vereiste is dat de mogelijke scare actors op zoveel mogelijk evenementendagen aanwezig moeten zijn. Het Halloween Horror Festival start op 24 september en gaat door tot 13 november 2022 op 27 geselecteerde avonden.

Het park vraagt voorafgaand aan de casting om een profielfoto en een uitgeprint curriculum vitae.

Aanmelden voor de casting kan via het e-mailadres hr@moviepark.de of via het online aanmeldingsformulier.

Movie Park Germany werkt momenteel aan het plan om fastpasses en VIP tickets te introduceren tijdens het Halloween-evenement. Voor het aankomende jaar zal de tijdelijke experience Acid Warrior niet meer terugkeren. Deze bevond zich op de plek van het stunttheater maar dit theater zal weer in gebruik worden genomen.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.