Stichting de Fantasie Compagnie organiseert op zaterdag 30 juli 2022 een horrortocht in Alphen aan den Rijn. De organisatie kan hierbij alle hulp gebruiken.

Wij, Jeroen, Wesley, Nikki en ik (Petra), willen natuurlijk wat vets neerzetten en kunnen hier alle hulp bij gebruiken.

Het idee/verhaal is als volgt: “Zo’n 2000 jaar geleden was de Romeinse overheersing van het gebied wat nu bekend staat als Alphen aan den Rijn, op haar hoogtepunt. De Romeinse machthebbers begonnen in die tijd aan de zuiveringen van de bossen rond “Albanianae”, de plaatselijke stammen hadden dit gebied gevuld met heiligdommen voor verschillende goden en landgeesten. Naast de originele menselijke bewoners was het bos ook het huis van verschillende fae, een uiteenlopend ras van mythische wezens. In de nieuwe Romeinse wereld was er geen plek meer voor deze figuren, daarom werd alles op alles gezet om de fae bij elkaar te drijven en vernietigen. Dit resulteerde in een groot gat midden in Albanianae, afgesloten met een bronzen plaat. In dit gat werden alle onwenselijke wezens opgesloten, wat de overheersing door de Romeinen veilig stelde.

Het zegel is decennia lang in tact gebleven, tot de zomer van 2022. Een onbekende kracht brak de plaat in een aantal stukken en bevrijdde de opgefokt energie achter het zegel. Sinds die tijd wordt Alphen aan den Rijn geteisterd door onverklaarbare gebeurtenissen.”

We hebben niet alleen scare-actors nodig, maar ook zeker mensen die buiten de tocht om een handje willen helpen. Denk hierbij aan personen die op de route zelf een oogje in het zeil houden en het aanspreekpunt voor de acteurs zijn. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, dan mag mij altijd een privé berichtje op Discord sturen!

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Aanmelden en zelf ideeën aandragen kan via deze link: https://forms.gle/fX2B3RZrYbcf1z2t8