Het nieuwe spookhuis ‘Landhuys Den Linden’ in Drouwenerzand Attractiepark is al even open voor bezoekers. In plaats van een grondige renovatie van het oude spookhuis ‘Inferno’ heeft het park besloten om een compleet nieuw spookhuis neer te zetten. Het enige wat bezoekers kunnen herkennen van de oude attractie zijn de karretjes. Vorige week kon ScareZone foto’s van het interieur delen. Inmiddels kunnen we ook de onride video delen en nemen we een kijkje bij het bouwproces.

Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat bezoekers na binnenkomst onbeperkt gebruik kunnen maken van alle attracties en van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én softijs. Dit zit allemaal bij de entreeprijs inbegrepen.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.