Afgelopen woensdag op donderdagnacht kregen de eigenaren van Escape Room Rijswijk vreselijk nieuws te horen, Jason’s Curse is volledig afgebrand

 

De brand begon rond 1:00 uur in een van de naastgelegen panden en deze was zo sterk dat de vuurzee binnen een mum van tijd de locatie van Jason’s Curse bereikte. De kamer is niet meer te redden en is nu permanent gesloten. Jason’s Curse was de kamer die Escape Room Rijswijk groot en bekend heeft gemaakt.

 

Top 3

Na 2 jaar van lockdowns, extra regels en onzekerheden komt de klap extra hard aan omdat Jason’s Curse nu maar voor een korte tijd heeft kunnen draaien. De kamer heeft in de top 3 van de Nederlandse Escape Rooms gestaan en dat is ook meer dan terecht zoals je in onze review over deze kamer kunt lezen.

 

Nog open

Escape Room Rijswijk neemt met alle toekomstige boekingen telefonisch contact op om deze te annuleren. Ze vragen spelers om niet zelf te bellen. De andere Escape Rooms die Escape Room Rijswijk te bieden heeft draaien nog gewoon door volgens normaal schema, deze zijn gevestigd op een andere locatie.

 

Review

Wij bij ScareZone hebben veel geluk gehad aangezien wij deze kamer nog hebben kunnen spelen en zullen binnenkort Escape Room Rijswijk steunen door ook nog hun andere kamers te spelen. Lees onze review over Jason’s Curse hier.

 

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.