Warrior Events maakt zich klaar voor het najaarsprogramma. Van september tot en met november is er bijna elk weekend wel een horror event. Er keren een aantal bekende events terug maar daarnaast is er ook een gloednieuw event: ‘The Haunting of the Asylum’.

Laten we eerst eens beginnen met welke events er terugkeren. Dat zijn ‘The Great Purge’, ‘The Breakout’ en ‘The Last Handmaid’.

The Great Purge

The Great Purge won eerder dit jaar de Scare Award voor ‘Best Concept’. Maar het verhaal van deze adventure game gaat verder. ”De elitaire familie heeft dit jaar een complete kermis opgezet om the Purge te ‘vieren’. Er zijn leuke spelletjes, genoeg slachtoffers voor iedereen, ruime keuze aan wapens en een spannende veiling. Kom jij ook?”

The Breakout en The Last Handmaid

Ook de verhalen van The Breakout en The Last Handmaid gaan verder:

Bij The Breakout is er een nieuwe community gevonden. ”Het is al een hele poos bekend dat er inmiddels een vaccin is. Maar iedereen weet dat de overheid het vaccin voornamelijk voor zichzelf en de elite gebruikt. Alle overlevenden worden opgeroepen naar deze community zodat we hier samen wat aan kunnen doen”.

Ondertussen weet men bij The Last Handmaid dat er een compleet rebellenleger in het land van Gilead is binnengekomen. ”De laatste handmaid is gered uit het huis van de commander. Alleen is ze nog niet veilig. Het is de taak aan de deelnemer om de schuilplaats van de laatste handmaid op te sporen en haar mee te nemen naar een veilige locatie. Dit jaar gaan we twee verlaten locaties gebruiken. Een auto of een fiets is daarom een must om mee te kunnen doen”. 

The Haunting of the Asylum

Dit gloednieuwe event gaat over een landhuis die fungeerde als een psychiatrisch ziekenhuis. Vroeger woonde hier mensen die ontzetten veel trauma’s hadden opgelopen. Op dit moment wonen er nog maar een aantal mensen. Maar ze hebben hulp nodig. Er leeft een kwaadaardige energie. Bewoners hebben het over een meisje die dwaalt door het huis.

Deelnemers moeten op zoek gaan naar het antwoord.

Het huis staat al 15 jaar leeg. Jij en je familie en/of vrienden besluiten om het huis te kopen. Ondanks alle geruchten dat er rare demonische gebeurtenissen plaats vinden in dit huis, luisteren jullie hier niet naar en nemen jullie het vertrek in dit huis. Het huis was van een oude mevrouw en haar dochters. De oude mevrouw geeft jullie een rondleiding en vanaf dat moment zij jullie volledig alleen in het huis. Of misschien toch niet? Hoe lang denk jij het vol te kunnen houden in dit huis?

Haunting of the Asylum draait van woensdag 27 tot en met zondag 31 oktober 2022.

Alle events worden op het allereerste Adventure Gaming Park van Nederland georganiseerd. Dit is een locatie van 7000m2 in Winschoten.

Warrior Events

Warrior Events organiseert en creëert adventure games waarbij deelnemers het gevoel hebben alsof zij in een film zijn beland. De unieke locaties, de professionele acteurs en de verhaallijnen geven deelnemers een levensecht gevoel. De deelnemer is de hoofdpersoon van het verhaal en mag zijn eigen weg bepalen.

Een adventure game is een 1,5 tot 3 uur durend spel. Het is een filmische beleving waarin de deelnemer zijn of haar eigen verhaal bepaalt. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat de interactie met acteurs wordt gezocht. Zo zijn er diverse verhaallijnen te ontdekken.

Kijk voor meer informatie op de website van Apocalypse Games.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.