Het is vanaf vandaag mogelijk om tickets te bestellen voor Traumatica. Met de lancering van de ticketshop is het ook duidelijk geworden dat het thema op de schop gaat. De post-apocalyptische wereld heeft als subtitel ‘Festival of Fear’ gekregen en krijgt daarbij bezoek van een reizend volk. Deze bezoekers zijn blij dat ze na een lange reis hun trein kunnen verlaten. Zij zullen voor niets of niemand stoppen om bezoekers een verschrikkelijke avond te bezorgen.

Het horrorevent in Europa-Park, dat meerdere internationale prijzen won, evolueert en krijgt met nieuwe bewoners een iets ander gezicht. Met de stijl van de ticketshop en de omschrijving van een reizend volk lijken de clowns weer terug te komen richting het event. Wat en welke fracties bezoekers dit jaar gaan zien is nog even afwachten.

Tickets

Bezoekers kunnen net als vorig jaar kiezen uit 3 verschillende tickets:

Een reguliere ticket voor Traumatica is al te krijgen vanaf €28,-. In oktober stijgt deze prijs naar een maximum van €43,-.

De ShoxterPass geeft naast toegang tot het event ook exclusieve toegang tot de 5 haunted houses via een aparte ingang. Deze pas kan één keer per huis worden ingewisseld. Een ShoxterPass is al te koop vanaf €89,-.

Een Not-Alone ticket is inclusief toegang tot Traumatica, de Unlimited ShoxterPass, de Not-Alone Experience na sluitingstijd, een maaltijd, 3 gratis drankjes, gereserveerde plaatsen in het circus en toegang tot de VIP-wandelzone in de club. De prijs bedraagt €299,-.

Bestel snel je tickets op de website.

Traumatica is van 28 september tot en met 12 november 2022 op 22 geselecteerde avonden open. Bekijk alle avonden hier.

Vorig jaar streden vijf rivaliserende groepen in een post-apocalyptische wereld om de macht over Traumatica. Bezoekers konden de kant kiezen van Shadows, Ghouls, The Fallen, The Pack of The Resistance. Lees hier de review van afgelopen editie.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.