Is de combinatie van Halloween en feesten helemaal jouw ding? Tijd om vrijdag 4 november 2022 te blokken in je agenda. Happy Halloween wordt ‘one hell of a party’ en komt naar Amsterdam, de grootste Halloweenparty ooit in de Ziggo Dome.

Bezoekers kunnen uitgedost in hun enge outfits losgaan tot in de late uurtjes. Hoewel er geen verplichte dresscode is, is het thema Scary Glam. Welke artiesten en dj’s precies op het feest aanwezig zullen zijn wordt op een later moment bekendgemaakt. De organisatie is in handen van MediaLane en DPG Media.

De organisatie van Happy Halloween laat weten dat bezoekers sensationele acts en spectaculaire visuele verrassingen te wachten staan. Het feest start om 21:00 uur en eindigt om 03:00 uur.

Scoor alvast je Early Bird Ticket en bespaar daarbij €10,-. Je kan kiezen tussen een reguliere ticket van €55,- of een VIP Ticket van €140,-. Met dit VIP Ticket kan je de hele nacht onbeperkt drinken. Daarnaast heb je toegang tot de VIP Area, een eigen VIP ingang, een welkomst-Prosecco en gratis garderobe.

Kijk voor meer informatie over Happy Halloween op de website van het feest.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.