4 Seasons Entertainment verzorgt door Nederland en daarbuiten entertainment op maat. Zo kan je ze misschien kennen van Horrorbos in Sprookjesbos Valkenburg. Voor de maand oktober worden voor diverse locaties scare actors en entertainers gezocht. Daarbij spreek de organisatie over meer dan 25 gruwelijk gave rollen. Dit is niet alleen voor Halloween maar ook voor andere festiviteiten.

Wat je functie ook wordt, je werkt hoe dan ook samen met professionals uit het entertainmentvak. En je krijgt een salaris variërend van 15 euro tot meer dan 25 euro per uur.

4 Seasons Entertainment, al jarenlang de mastermind achter tientallen thema-acts, zoekt entertainers, acteurs en scare-actors voor diverse locaties in oktober. We jagen onze gasten de stuipen op het lijf of nemen ze mee in betoverende werelden, maar we bieden ze hoe dan ook een onvergetelijke tijd.

Is jouw interesse gewekt? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en solliciteer direct.

Bekijk meer van dit soort vacatures onder het kopje ‘Audities’.