LT Events organiseert op zaterdag 29 oktober 2022 Haunted House Insanity. En de kaartverkoop is inmiddels gestart. Bezoekers mogen verkleed in een creepy outfit het feest met livemuziek van de beste house DJ’s bezoeken. De organisatie beschrijft dit als hét Halloween feest waar iedereen wordt meegenomen naar het donkerste, griezeligste en bloederigste ziekenhuis. Bezoekers zullen hier waarschijnlijke nooit genezen van de zombieaanvallen.

De line-up voor deze avond is bestaat uit DJ’s van vroeger en nu:

  • La Fuente
  • MR Sherman
  • Le Mar
  • Platina
  • Kleine Mike & MC Mariano
  • Noites

De zombie apocalyps is aanstaande!

Spectaculaire entertainment maakt dat u en uw gasten een bijzonder griezelige avond beleven! 

Natuurlijk bent u van harte welkom om er zelf een schepje bovenop te doen met een creepy outfit! Komt u verkleed als zombie? Of als bloedige verpleegster!? Wees creatief en maak uw Halloween beleving compleet. 

Tijdens uw spooky bezoek aan het Hofhouse ziekenhuis geniet u van livemuziek van de beste house DJ’s. Ook wordt u voorzien van bloederige drankjes en hapjes, geserveerd door bloederige figuren die u de stuipen op het lijf jagen. Wij halen echt alles uit de (verkleed)kast om uw beleving compleet te maken. 

Haunted House Insanity vindt plaats bij Hofhouse in Den Haag. Het feest is van 21:30 tot 04:00 uur en is geschikt voor personen vanaf 23 jaar. Een ticket kost €25,- plus €2,41 servicekosten en die bestel je hier.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.