Bij Halloween denk je misschien niet gelijk aan Drouwenerzand, maar het park is de laatste jaren een serieuze speler geworden. Afgelopen jaar heeft het park een grote slag geslagen op het gebied van professionalisering van het evenement.

Als je een dag naar Drouwenerzand Attractiepark gaat hoef je geen tassen ‘vol eten’ mee te nemen. De entree is namelijk inclusief vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade èn softijs! Onbeperkt frikandellen eten terwijl de scare actors achter je aan zitten is hier dus mogelijk.

Tijdens de Halloweendagen van Drouwenerzand Attractiepark is het park in griezelig gezellige Halloweensfeer. Het park ligt vol pompoenen, strobalen, maïsstengels, vogelverschrikkers en andere (enge) Halloweenfiguren.

Elke Halloweendag wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow!

Om 18.00 uur komt een Griezelparade voorbij. Daarna verspreiden de griezels zich over de scare zones. Verder voegt men acteurs toe aan het bestaande spookhuis, dat wordt omgedoopt tot Scary Inferno. De avonden worden afgesloten met een vuurwerkspektakel.

Nieuw spookhuis

Het park heeft ook een jaarrond spookhuis welke afgelopen maanden volledig is vernieuwd. Dit kon je eerder uiteraard volgen via ScareZone.

Of er nieuwe tijdelijke spookhuizen komen tijdens het Halloween-evenement is op dit moment nog niet bekend. Het park probeert elk jaar wel iets nieuws neer te zetten dus wij denken dat er dit jaar weer nieuwigheden gaan komen.

Overnachten in Drouwenerzand

Heb je geen zin om helemaal naar huis te rijden na een avond griezelen? Dat komt goed uit want het park heeft meer dan voldoende overnachtingsmogelijkheden naast het park. Neem een kijkje in de boomhut, of kijk eens rond in het hotel of de bungalows.

Overnachten in Drouwenerzand