Het Spookslot is een iconische attractie in de Efteling. Na 44 jaar jonge en oudere bezoekers de stuipen op het lijf te hebben gejaagd zal de attractie op zondag 4 september zijn laatste show draaien. Een duister nieuw themagebied inclusief Danse Macabre zal op deze plek in 2024 openen. Het sprookjespark zal een waardig afscheid nemen van het Spookslot.

De Efteling geeft bezoekers een kans op een unieke griezelige wandeling door het park, inclusief een bezoek aan het Spookslot. De allerlaatste nacht van het Spookslot is de nacht van zaterdag 3 september op zondag 4 september. Deze nacht krijgen deelnemers de kans om met maximaal 5 personen het slot ‘s nachts te betreden. Jij kan daarbij aanwezig zijn!

Het park heeft een winactie opgezet waarbij je zo snel mogelijk alle sleutels moet zien te vinden. Hoe sneller de sleutels zijn gevonden, hoe meer kans je maakt. Speel het spel hier. Succes!

Vereeuwigen

Om het Spookslot te vereeuwigen komt de Efteling deze zomer met een bijzondere pin en een afscheidsboek. Liefhebbers kunnen het Spookslot ook thuis beleven. Er verschijnt namelijk een video waarbij de bezoeker al wandelend wordt meegenomen. Dit wordt afgesloten met een registratie van de hoofdshow.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.