In de staat Texas ligt het rustige stadje Huckabay. Vanaf de buitenwereld lijkt het op een heel saai plattelandsstadje, maar niets is minder waar. Het toeristische stadje heeft al jaren ‘last’ van toeristen die verdwijnen. De inwoners lokken toeristen naar het dorpje met verschillende bekende, of eerder beruchte, attracties.

Een van de hoofdattractie’s van het dorpje is het State Park. De parkranger neemt toeristen mee op een schitterende tour door het nationaal park. Aan het einde van de tour blijkt dat niet iedereen meer terug zal thuis komen. Echter zijn er nooit lijken gevonden….

Mischien moet je maar eens meegaan op tour door de vleesfabriek van de familie McFerguson, hun verhaal wordt vaak erg ‘interresant’ gevonden… Let je wel op je ledematen?

Of bezoek je liever rustig het plaatselijke museum van Mr. Tannen, daar zijn veel lokale schatten te vinden. Pas alleen op dat je zelf geen onderdeel wordt van de collectie.

Welcome to Huckabay!

Haunted Houses

McFerguson Meat Factory

De familie Mcferguson is al jaren een van de grootste vleeshandelaren in de staat Texas. De fabriek van het familiebedrijf staat midden in Huckabay.
Waag jij een bezoekje als deze fabriek speciaal geopend is voor toeristen?

Tijdens de tour lijkt echter niet elk stuk vlees van een dier te komen…

Hopelijk eindig je zelf niet aan een vleeshaak…
Don’t forget to pay the lady!

 

Mr. Tannen’s County Museum

Welkom in het kleinste museum van heel Texas! In dit museum vind jij alles wat te maken heeft met de geschiedenis van Forest View County, de regio waar Huckabay ligt.
Mr. Tannen en zijn familie heten jou dan ook van harte welkom in het museum om de geschiedenis en legendes van Huckabay te ontdekken.

Hopelijk zijn het maar legendes…

 

Forest View County Park

Huckabay staat op de kaart door Forest View County Park, de pracht en praal van de regio! Thomas Brown de parkranger geeft aan iedere toerist de kans om te dwalen tussen de grote bomen en de paden van het park.
Wat hij alleen niet verteld is dat het gemiddelde aantal verdwijningen in het park meer dan tien keer hoger ligt dan de rest van de wereld…

Zorg dat je maar niet van het pad gaat!

Tussen de attracties door ben je (n)ergens veilig.
Midden in het dorp ligt de town square. Honger of dorst na alle ervaringen in Huckabay? Dan zit jij hier ook op de juiste plek! Maak vooral ook even een praatje met de vele bewoners van het stadje of je nu wilt of niet…

Kom je ook proeven van ons eigen bier?

Praktische informatie

Openingstijden

19:00 – 22:00 uur

Vrijdag 11 november 2022
Zaterdag 12 november 2022
Vrijdag 18 november 2022
Zaterdag 19 november 2022
Vrijdag 25 november 2022
Zaterdag 26 november 2022 

Tickets

Combi-ticket:
voorverkoop: €
deur: €

Locatie

Roosendaalsebaan 4
4744 SM, Bosschenhoofd