Halloween komt steeds dichterbij en organisatoren bereiden zich voor op een gruwelijk seizoen. Dat geldt ook voor Twilight Fantasy Productions. De data voor ‘Halloween The Villains VII’ en ‘Halloween The Little Villains’ zijn inmiddels bekend. Daarnaast is er ook ‘The Amazing Halloween Dance Party’.

Mondo Verde staat al jaren in het teken van Halloween rond oktober. Vorig jaar transformeerde de wereldtuinen in een angstaanjagend gebied. Tijdens The Villains VI waren er 6 scare zones, waarvan Voodoo, Cuddle Street en Hellgate de nieuwe zones waren. Hoe het er dit jaar allemaal aan toe gaat is nog niet bekend.

Noteer alvast in je agenda:

15 oktober 2022 – Halloween The Little Villains (18:30 – 22:30 uur)
22 en 22 oktober 2022 – Halloween The Villains VII (19:00 – 00:30 uur)
5 november 2022 – The Amazing Halloween Dance Party

Meer informatie volgt binnenkort.

ScarePod heeft eerder al eens een live verslag gedaan in Mondo Verde. Luister de aflevering hier terug.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.