Op 30 oktober 2021 bracht ScarePod aflevering 35 uit. De luisteraar liep daarbij mee tijdens een van de vele evenementen. Daarna is het een lange tijd stil geweest. Tot nu, want je favoriete podcast is weer terug!

In deze aflevering komen verschillende leden uit de Scare Discord aan het woord. Wat waren bijvoorbeeld hun hoogtepunten van vorig jaar en waar kijken ze naar uit voor het aankomende seizoen? Daarnaast komen er nieuwsitems voorbij en zijn er interviews over Battle of the Mutants en over het nieuwe spookhuis van Scare Me.

ScarePod is de eerste Nederlandse scare en Halloween podcast. De luisteraar word meegenomen terwijl host Dennis van Breukelen dieper in de industrie duikt. Wat zijn bijvoorbeeld de verhalen achter organisaties en hoe ervaren scare actors de periode van Halloween? Vanwege het 1-jarig bestaan van de Scare Discord is er besloten om deze aflevering van ScarePod live in de server op te nemen met publiek.

Luister aflevering 36 van ScarePod hier terug.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.