De ticketshop van Traumatica is afgelopen juni online gegaan. Bezoekers kunnen daarbij kiezen uit 3 verschillende tickets. De reguliere entreetickets voor het event zijn nog voor elke dag beschikbaar. Daarnaast is er ook de Shoxterpass en de Not-Alone Experience. Deze tickets zijn zoals elk jaar populair en met name tickets voor de Shoxterpass vliegen ook nu weer de deur uit.

De ShoxterPass is te vergelijken met de R.I.P. Pass van Walibi Holland. Bezitters van de pas kunnen alle haunted houses via een aparte ingang bezoeken. Bijna alle zaterdagen zijn inmiddels uitverkocht. De ShoxterPass is alleen op de laatste zaterdag (12 november) beschikbaar. Op maandag 31 oktober na is de pas nog wel op alle andere dagen van Traumatica beschikbaar. Deze pas kost €89,- en kan je hier bestellen.

Bezoekers die een Not-Alone ticket kopen krijgen toegang tot de Not-Alone Experience na sluitingstijd. Naast de vele extra’s zoals een maaltijd en gratis drankjes is ook de Unlimited ShoxterPass inbegrepen. Een Not-Alone ticket kost €299,- en is alleen op vrijdag 28 oktober niet meer beschikbaar. Alle andere dagen staan gewoon nog wel open.

Traumatica is dit jaar te bezoeken op 22 avonden tussen 28 september en 12 november 2022.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.