Twisted Pictures & Lionsgate hebben zojuist aangekondigd dat de nieuwste film in de ‘Saw’ reeks dit jaar in de bioscoop zal verschijnen. De producent beloofd dat er weer voldoende lichaamsdelen door het beeld zullen vliegen.

Saw

De Saw-filmserie is een reeks van films in het genre thriller/horror. In elke film worden mensen door Jigsaw of een handlanger ontvoerd, waarna ze mogen kiezen tussen een pijnlijke dood of op een pijnlijke en moeizame manier blijven leven. De eerste film kwam uit op 29 oktober 2004 en inmiddels is deel 10 alweer onderweg.

De film wordt geregisseerd door Kevin Greutert, die aan het roer stond van “Saw VI” (2009) en “Saw: The Final Chapter” (2010), terwijl hij als editor diende voor de eerste vijf afleveringen en “Jigsaw” (2017).

Naast de “Saw”-films, heeft hij ook de speelfilms “Jessabelle” (2014) met Sarah Snook en “Visions” (2015) met Isla Fisher verzorgd. Wat we precies gaan zien in de nieuwe bloeddorstige film is helaas nog niet bekend.

Volgens de traditie van de release datums komen de films altijd uit op de vrijdag voor Halloween in Amerika. Dit jaar zal de film dus uit komen op 27 oktober.