Misschien ben je er met deze temperaturen nog totaal niet mee bezig, maar de kaartverkoop van de Halloween Fright Nights en de Halloween Spooky Days 2022 zijn nu van start.

Openingstijden

Walibi Holland is tijdens de Halloween periode geopend van 10:00 tot 23:00. Overdag vindt het Spooky Days evenement plaats voor de kinderen (of volwassenen die in de avond niet durven). Ga met Daysee op spokenjacht en ontdek het griezelige park. Maar let op! Blijf niet te lang ronddwalen want in de avonduren gaan de Fright Nights van start. Eddie de clown en zijn gruwelijk moordlustige types worden losgelaten in het park en ze willen maar één ding…jou!

Nieuwigheden 2022

Walibi Holland blijft elk jaar dingen veranderen en natuurlijk is dat deze editie niet anders. Onze pretparkvrienden van Looopings wisten al te melden dat de rednecks van Firepit weg zijn. De brutale bewoners van dit gebied zijn verdreven door Eddie. De populaire clown heeft dit gebied omgedoopt tot zijn eigen circus met optredens van gasten maar ook van Eddie zelf.

Campsite of carnage, de walkthrough naast het oude firepit gebied, zal ook verdwijnen. Mogelijk word deze plek gebruikt als wachtrij voor het nieuwe spookhuis wat zich op de oude locatie van VR-attractie NeuroGen gaat vestigen. Het nieuwe spookhuis draagt de naam ‘SlaughterHouse’ en zoals de naam al doet vermoeden is het thema van dit huis een slagerij.

Zodra er meer informatie bekend is, lees je dit uiteraard op Scarezone.nl.

Tickets Halloween Fright Nights 2022

Het moment om je tickets binnen te slepen is dan eindelijk daar. App al je vrienden, familie, kennissen, je lover, of de grootste angsthaas die je kent. Want jullie moeten nu een datum gaan prikken om te gaan, zo zorg je er voor dat je nog op tijd een RIP-pas kan kopen waardoor je niet oneindig lang in de wachtrij van de spookhuizen hoeft te staan.

Tickets kun je kopen door HIERRRR te klikken. Dan kom je rechtstreeks in de webshop van de Halloween Fright Nights 2022 terecht en kun je de early bird tickets kopen voor € 32,50. De overige tickets zullen binnenkort online verschijnen!