Walibi Belgium organiseert elk jaar Halloween Walibi. Het belgische broertje van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Ook dit jaar is dit evenement te bezoeken vanaf 22 oktober t/m 6 november 2022. DIt jaar is de slogan Enjoy the Day, Fear the Night.

De details van deze editie beginnen bekend te worden. Veel blijft het zelfde als afgelopen jaar. De spookhuizen Nagulai, Mine Blast & The Curse of Amun terug keren terug. Ook blijven de scare zones dit jaar het zelfde. Zo keert Rebellion land weer terug, wat vorig jaar de verrassing van het evenement was.

Aftermovie 2021

Spookhuis the lost forest keert dit jaar niet terug. Deze begon op de plek van de oude botsautos en eindigde in de Rebellion scare zone. Op deze plek komt een nieuw spookhuis namelijk the Forgotten, of hiervoor het bos achter de oude botsautos of alleen de botsauto hal gebruikt wordt is op dit moment nog niet bekend.

Verder staat er een nieuwe show voor 2022 het programma. De invulling hiervan is nog onbekend. Afgelopen jaren koos Walibi Belgium voor een show met een illusionist. Wanneer hier meer over bekent is lees je dat hier op Scare Zone.

Halloween Walibi is vanaf 22 oktober t/m 6 november elke dagen te bezoeken. Halloween Walibi is standaard van 10:00 t/m 18 uur. Op 22, 29, 30 en 31 oktober en 1, 4, en 5 november is een avond opening op deze dagen is Halloween Walibi van 10 t/m 22 uur te bezoeken.

Tickets zijn nu te bestellen via walibi.be. Entree tickets zijn bechikbaar vanaf 38 euro. Tickets voor de spookhuizen moeten ook los besteld worden en kosten minimaal 5 euro.