Voor de najaarseditie van Scare Me worden er nog extra acteurs gezocht. Dit wordt gedaan door middel van een extra auditie.

Heb jij de vorige kans gemist om auditie te doen? Dan is dit nu je kans om mee te doen bij Scare Me. Op woensdag 21 september wordt er een auditie gehouden. Deze auditie begint om 19:30 en wordt gehouden bij Scare Me in Almere.

Wil je mee doen bij Scare Me dan moet je minimaal 18 jaar en ouder zijn. Dit keer worden er vooral acteurs voor oktober gezocht. Daarom vraagt Scare Me dat je minimaal 3 van de 6 avonden in oktober kan.

Scare Me draait dit jaar van 21 oktober t/m 19 november. Bezoeker kunnen op vrijdag- en zaterdagavonden genieten van verschillende horror belevingen in zes verschillende spookhuizen.

Tijdens deze 15de editie voegt Scare Me het nieuwe spookhuis Ship of souls toe.

Wil je mee doen bij Scare Me meld je dan nu aan door te mailen naar: vrijwilligersscareme@gmail.com. Zet in de mail je naam leeftijd en evt CV/ervaring + foto.

Ga je geen auditie doen maar wil je Scare Me wel bezoeken, dan kun je je tickets bestellen via www.scare-me.nl