Warrior Events is op zoek naar hoofdrolspelers en scare actors. Voor de verschillende Halloween evenementen van Warrior Events zijn zij op zoek naar leuke en enthousiaste acteurs/actrices.

In oktober en november organiseren zij drie Halloween evenementen. The Great Purge, The Haunting of the Asylum en The Breakout.

Warrior Events staat bekend om hun interactieve theater ervaringen die gecombineerd worden met gaming elementen. Tijdens de ervaringen moeten de bezoekers door middel van acteurs en uitdagende missies de ervaring proberen te volbrengen.

Wil jij iets nieuws uitproberen of heb jij ervaring met Halloween events, dan kun je je aanmelden voor de audities die plaats vinden op 13 september tussen 18:00-21:00 in Buurtcentrum de Wende, Groningen.

Geïnteresseerd of vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@warriorevents.nl

Interesse? Zet in deze e-mail: Je naam, leeftijd, waar je vandaan komt, ervaring/portofolio en motivatie. Je kunt je aanmelden voor alle evenementen, maar als je alleen interesse hebt in 1 van de ervaringen vernoem dit dan ook in je email.

Meer informatie over de ervaringen van Warrior Events vind je op www.warriorevents.nl