Het thema van “The Horror Zone” dit jaar is Greywood Asylum. Bezoek het Asylum als reporter van The Huckabay Herald.

Een van de dingen die je gaat aantreffen tijdens je onderzoek zijn “The Cells”. De patiënten die het te bont maken, worden hierin opgesloten: het bijgebouw van het Asylum. Het ziet er niet heel bijzonder uit, een rechthoekig gebouw met weinig ramen en maar één in en uitgang. Patiënten vrezen deze plek en dat is niet zonder reden. De bruutste bewakers van Greywood Asylum staan hier. Als je als patiënt hier eenmaal wordt opgesloten is er nog maar een kleine kans dat je naar buiten komt. Voor jullie rapportage mogen jullie met een bezoekerspas The Cells in. Maar pas op! Iedereen die hier naar binnen komt, is op zichzelf aangewezen, zelfs medewerkers van Greywood Asylum keren soms niet terug…

Early Bird tickets zijn nu verkrijgbaar voor €19,95. Aan de kassa kosten ze €29,95. De tickets zijn te koop via https://horror-zone.nl/.

The Horror Zone vindt plaats in Bosschenhoofd bij Maple Farm Adventures. Greywood Asylum en het landgoed is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 11 t/m 26 november 2022.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.