Eerder konden we al melden dat Netflix eind dit jaar komt met een spin-off van The Addams Family. Toen was alleen de Teaser nog maar online. Nu komt Netflix met de eerste beelden in een echte trailer. Nu is ook bekend dat het najaar 2022 wordt, dus misschien wel op tijd voor Halloween.

De horrorkomedie van Tim Burton (bekend van The Nightmare Before Christmas en Beetlejuice) heet ‘Wednesday’ en staat in het teken van personage Wednesday Addams. Een precieze datum is nog niet bekend maar het is wel bekend dat het eerste seizoen uit 8 afleveringen bestaat.

In de serie wordt de 16-jarige Wednesday gevolgd tijdens haar schooljaren. En ze krijgt het er maar druk mee. Zo probeert ze niet alleen haar paranormale gaven onder controle te krijgen, maar is ze ook bezig om een moordmysterie op te lossen. Bij dit mysterie waren haar ouders 25 jaar geleden betrokken. En als dat nog niet genoeg is probeert te ook een seriemoordenaar tegen te houden die de stad onveilig maakt.

Naast de trailer is er ook een “Inside the character” online gezet. Wat een kijkje geeft achter de schermen:

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.