In de maand oktober is Avonturenpark Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn: de populaire Halloweendagen voor de gehele familie. Ben jij op zoek naar een te gekke (korte) stage? Of lijkt het je gewoon leuk om als griezel, heks of tovenaar onderdeel te zijn van Heksendoorn 2022?

Opperheks Odelia heeft Avonturenpark omgetoverd in Heksendoorn!

Om dit alles in de juiste sferen te krijgen, zoekt Avonturenpark Hellendoorn vrijwilligers die het leuk vinden om een keer in de huid van een Griezel te kruipen.  Je mag als Griezel inchecken in het Horror Hotel om de gasten de stuipen op het lijf te jagen. Wil jij deel te nemen aan deze unieke ervaring tijdens Heksendoorn? Vul dan het aanmeldformulier via onderstaande link. Voor het spelen als griezel in het Horror Hotel, dien je minimaal 17 jaar te zijn.

Het team van Heksendoorn zal contact met je opnemen na aanleiding van je aanmelding om je meer informatie te geven over dit project.   

Wat kun je verwachten als je bij Avonturenpark Hellendoorn komt helpen in de Heksendoorn periode: 

  • Veel contact met gasten in verschillende doelgroepen. 
  • Werken in een leuk en gezellig griezelig team.
  • Professionele begeleiding.
  • Als echte Scare actor in ons gruwelijke Horror Hotel ronddwalen. 
  • Als heks of tovenaar kinderen en ouders opleiden tot heks of tovenaar in de Toverschool.  

Meld ja aan via deze link