Over een kleine maand is het zover. Dan begint het populair Halloween Horror Festival in Movie Park Germany. Vanaf 24 september kunnen horror-fanaten 27 avonden griezelen in het Duitse filmpark. Met een nieuw spookhuis en een vernieuwde Secret of St. Elmo valt er weer genoeg te beleven. Wil je even bijkomen van al dat horror geweld en tussendoor wat attracties doen? Het park biedt speciale Speedy Passes aan waarmee je wachtrijen van attracties kan overslaan.

Bezoekers kunnen dit jaar voor de eerste keer kiezen uit verschillende Speedy Passes. Het park biedt brons, zilver, goud en platinum aan. De prijzen en extra’s zijn uiteraard verschillend. ScareZone zet ze hier allemaal op een rijtje. Let op: deze Speedy Passes zijn NIET geldig voor de spookhuizen.

Speedy Pass Brons (€19,90)

Met de bronzen pas kunnen bezoekers digitaal in de wachtrij staan terwijl zij ondertussen andere dingen doen in het park. Zij hoeven dus niet in de normale rij aan te schuiven. Reserveer een tijdstip en maak gebruik van de speciale Speedy Pass-ingang.

Speedy Pass Zilver (€39,90)

De zilveren pas geeft je dezelfde voordelen als de bronzen pas zoals die hierboven staat beschreven. Het grote verschil is dat je met deze pas 50% snellere toegang krijg tot de attracties.

Speedy Pass Goud (€49,90)

Met een gouden Speedy Pass hoeven bezoekers slechts 5% van de werkelijke wachttijd te wachten. Met andere woorden; je bespaart hiermee 95% wachttijd per attractie.

Speedy Pass Platinum (€79,90)

Wil je tijdens het Halloween Horror Festival nu helemaal all-in gaan? Dan is de platinum wellicht iets voor je. Ook met deze pas bespaar je 95% wachttijd per attractie maar nu kan je dit de hele dag onbeperkt doen.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.