Anderhalve week geleden starte Walibi Holland met de kaartverkoop voor de Halloween Fright Nights. Een ticket tot het horror-evenement kost normaal gesproken €39,50 maar het attractiepark uit de polder geeft vroege vogels de kans om tickets met korting te kopen. De zogeheten early bird tickets kosten €32,50 en zijn beperkt beschikbaar. Zo zijn de eerste 3 zaterdagen op 8, 15 en 22 oktober al uitverkocht.

Geïnteresseerden kunnen maximaal 4 early bird tickets per bestelling kopen. Per datum zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Nu de eerste 2 zaterdagen zijn uitverkocht wilt dat dus niet gelijk zeggen dat deze dagen ook echt volledig zijn uitverkocht. Zodra de standaardprijs van €39,50 weer ingaat zullen deze ‘tijdelijke uitverkochte zaterdagen’ weer beschikbaar zijn. Wanneer dit precies zal gebeuren is nog even afwachten. Aarzel dus niet te lang en bestel je tickets hier nu het nog kan.

Voor de aankomende editie van Halloween Fright Nights is nog niet veel officieel naar buiten gekomen. Het moge duidelijk zijn dat Eddie de Clown wederom zal terugkeren. Daarnaast deelde Walibi al de nieuwe slogan van deze editie: ‘The gates are open’. Het park is op dit moment druk bezig om alle informatie beetje bij beetje naar buiten te brengen. ScareZone zal hier uiteraard zoveel mogelijk over delen.

Liefhebbers van Halloween en horror kunnen dit jaar op 12 avonden griezelen. De Halloween Fright Nights vind plaats tussen 8 tot en met 30 oktober 2022.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.