Hoewel Walibi Holland zelf nog niets naar buiten heeft gebracht is er inmiddels wel al wat informatie over het nieuwe spookhuis naar buiten gekomen. Het nieuwe spookhuis van Walibi Holland schijnt ‘Slaughterhouse’ te gaan heten. Op een foto van een wervingscampagne is een karakter te zien die we nog niet kennen in het park.

Het nieuwe spokhuis van Walibi Holland

Aan de linkerkant van bovenstaande foto lijkt een nieuw character te staan wat mogelijk de eerste hint is naar het nieuw te openen spookhuis. Dit nieuwe spookhuis komt op de oude locatie van VR-ervaring NeuroGen in het themagebied Zero Zone.

Momenteel is er al veel ophef ontstaan door de berichtgeving dat dit spookhuis een slachthuis thema zou krijgen. Zo worden er berichten geplaatst als: ‘Wie bedenkt zoiets walgelijks, dan heb je ze niet op een rij. Leedvermaak’ en ‘Dus eigenlijk erkennen ze dat het een horrorscene is. Dus de gruwelijkheden die men dieren aandoet vormen ze om tot een spel???’. Viel eerder te lezen op Scarezone

Fright Nights 2022 wederom populair

Toch lijkt het overgrote deel van de bezoekers gewoon van plan te zijn om het evenement massaal te gaan bezoeken. Op het moment van schrijven zijn er nog early bird kaarten te koop voor 7 Fright Nights dagen. De openstaande dagen zijn: 16, 20, 21, 23 , 27, 28, & 30 oktober. Het park hanteert een op is op actie qua early bird tickets. Wil je dus met korting naar de Walibi Fright Nights? Bestel dan nu je tickets hier voor deze uitverkocht zijn.

Of deze varkenskoppen echt te maken hebben met het nieuwe spookhuis is nog even afwachten. Zodra Walibi Holland meer bekend maakt zullen wij hier uiteraard over berichten. Volg ons in de tussentijd op onderstaande kanalen:

Facebook.com/ScareZoneNL

Instagram.com/ScareZoneNL

Twitter.com/ScareZoneNL

Of praat mee in onze discord server.