Goed nieuws voor alle feestgangers en Halloweenliefhebbers. Na een pauze van 2 jaar keert SWR3 Halloween Party weer terug naar Europa-Park. De griezelige sfeer met verschillende dj’s moeten zorgen voor een spookachtige feeststemming. Het feest vindt plaats op 31 oktober 2022.

Het bijzondere evenement bied verschillende themafeesten aan met onder andere dj Lizot, shows met een griezelige sfeer en uitgebreide openingstijden voor geselecteerde attracties in Europa-Park.

Het feest wordt vanaf 20:00 uur afgetrapt door dj D White. Vanaf 20:30 uur is er een karaoke-avond en vieren SWR3-dj’s Michael Leopold en Josh Kochhann samen met de bezoekers een Silent Disco in de doe van het Duitse attractiepark. Vanaf 21.00 uur is er feestmuziek met de nightLIVEband bij “Trick or Treat”. Een van de hoogtepunten van de avond is “Horror goes Clubbing”, met ster-dj Lizot in de Europa-Park Arena.

Geïnteresseerden kunnen ook om 21.00 uur en 22.30 uur een bezoek brengen aan “The Traumatica Circus: Dystopia”, dat artisticiteit en entertainment op het hoogste niveau belooft. Voor iedereen die zich vooraf op de gelegenheid wil laten stylen, is styling tegen betaling mogelijk in de Dome Foyer.

De feesttickets en combinatietickets zijn te bestellen via de officiële website van Europa-Park. Tickets zijn al te verkrijgen vanaf €31,-.

Naast de SWR3 Halloween Party zijn er ook nog tickets te verkrijgen voor Traumatica. Bekijk hier alle spookhuizen en hoe je tickets kan kopen.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.