2022 zal het 5e jaar worden dat ‘The Little Villains’ wordt georganiseerd. Ook de kleine halloweenfans kunnen weer genieten op deze jubileumeditie in Mondo Verde.

Waar Mondo Verde in Landgraaf normaal al fungeert als wereldtuintentoonstelling, dierenpark èn attractiepark, gooien ze er op 15 oktober 2022 weer een schepje erboven op. Het park wordt getransformeerd tot een plek waar ook de kleintjes kunnen genieten van halloween.

Om de jubileumeditie te vieren heeft Twilight Fantasy Productions, de organisatie achter ‘The Little Villains’, een feestelijk nieuw thema gegeven aan dit evenement: Fiesta de los Muertos. Dit nieuwe thema gaat gepaard met een vuur en lichtshow. Verder zullen de stoere kinderen oog-in-oog komen te staan met onder andere piraten, heksen en een skelettenkoning.

Kinderen mogen verkleed en geschminkt komen naar dit evenement en er is ter plaatse ook een mogelijkheid voor kindergrime. Tevens zal er een heuze kostuumwedstrijd plaatsvinden.

‘The Little Villains’ zal plaatsvinden op 15 oktober 2022. Om 18:30 zullen de deuren van Mondo Verde zich openen waarna een spannende en leuke wandeltocht zal volgen. De attracties in het park zijn ook geopend. Dit evenement is bedoeld voor kinderen tussen 3 en 12 jaar oud, uiteraard wel onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Omdat dit evenement buiten de reguliere openingstijden plaatsvindt, zullen ook jaarkaarthouders van Mondo Verde een ticket moeten kopen. Zij krijgen geen korting.

Tickets kosten 17,50 per persoon en zijn via deze link op ticketmaster te koop.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.