Bezoekers die naar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland gaan, opgelet! Het ticketsysteem van Walibi toont maar op 1 pagina duidelijk de datum waarvoor je de tickets selecteert. En onoplettende bezoeker gaat snel akkoord door per ongeluk de verkeerde datum te selecteren.

Dit probleem kwam aan het licht toen meerdere leden van de Scare Discord hun beklacht deden over het aankopen van tickets op de verkeerde datum. Fans van het horrorevenement hebben vaak in enthousiasme snel hun tickets gekocht omdat zij bang zijn voor de beperkte beschikbaarheid.

Een beginscherm toont de geselecteerde datum, vervolgens krijg je een scherm waar je je gewenste extra’s kunt selecteren en daarna kom je direct bij een betaalscherm uit waar je geen duidelijk controleerscherm tegemoet komt. Vooral kopers op hun mobiele telefoon zijn vaak de dupe van verkeerd aangekochte kaartjes.

Walibi Holland biedt geen enkele medewerking in het verplaatsen of retourneren van de tickets en in een reactie op een e-mail geeft de klantenservice als volgt antwoord:

Hi …,

Bedankt voor je mail.

Het is helaas niet mogelijk om reeds gekochte tickets/extra’s voor de Halloween Fright Nights om te zetten van datum of te annuleren. Op het moment van boeken ga je akkoord met onze voorwaarden waarin staat dat wijzigen, annuleren en restitutie niet van toepassing is op onze tickets.

Wij snappen dat het erg jammer is, maar helaas kunnen wij niet op jouw verzoek ingaan.

Hope to see you soon @Halloween Fright Nights!

Aangezien je bij Walibi niet het minste besteed en voor alle experiences inclusief een fastlane kaart zo’n 300 euro kwijt kan zijn, kunnen de kosten voor een klein foutje aardig hoog in de papieren lopen.

Wees gewaarschuwd en controleer zoveel mogelijk je tickets voordat je deze aankoopt. Koop je tickets via deze link in de webshop van Walibi Holland.

Wil je mee praten over de Halloween Fright Nights of andere halloween of horror gerelateerde topics? Join onze Discord!