Na een dag vol schrikken tijdens de Spooky Days of angstkreten tijdens de Halloween Fright Nights keren veel richting huis. Maar wat als je van ver moet komen? Blijf dan slapen bij Walibi Holland en plak er eventueel nog een tweede bezoekdag aan vast.

Walibi Village: After Dark

Overnachten in/bij Walibi Holland is natuurlijk dé beste optie. Loop rechtstreeks vanuit het park naar je bungalow en plof neer op de bank terwijl je kunt bijkomen van de dag. Is de dag te snel voorbij en ben je nog niet klaar met de gruwelijkheden die het park te bieden heeft? Vorig jaar kwam het park met een nieuw concept: After Dark. Op de website stond deze omschrijving:

Overnachtend tijdens After Dark tijdens de Halloween Fright Nights


Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust. Precies dat ga je niet krijgen tijdens je verblijf aan een van de exclusieve After Dark huisjes in Walibi Village. Wanneer de telefoon in je huisje begint te rinkelen en je het huiveringwekkende geluid van Darkness hoort aan de andere kant van de lijn weet je dat het menens is. Kijk uit het keukenraam en kom tot de conclusie dat je slaapt midden op een vampieren begraafplaats of een vervallen zombiedorp. Boek nu een van de After Dark huisjes en bereid jezelf voor op een gruwelijk exclusieve ‘overnachting’. De After Dark huisjes zijn geschikt voor 4, of 8-personen.

Walibi Holland heeft momenteel nog niets naar buiten gebracht over deze mogelijkheid dit jaar. Echter is de pagina niet verdwenen dus wij verwachten dat After Dark gewoon weer terug gaat komen gezien de populariteit. Wees er wel snel bij want deze huisjes zijn waarschijnlijk als eerste volgeboekt!

Wil jij overnachten op het vakantiepark van Walibi Holland of wil jij zelfs een AfterDark huisje boeken? Dan kan dat via deze link.

@imbytex #walibiholland #walibifrightnights #afterdark #foryou ♬ Scary – Background Sounds