Ook dit jaar blijft Disneyland Paris niet gespaard. De grootste schurken maken hun terugkeer naar het Franse themapark. Elke dag van 1 oktober tot en met 6 november is er weer genoeg te doen bij Disney Halloween Festival.

Al jaar en dag viert Disneyland Parijs een milde versie van halloween. De grootste Disney schurken staan nu eens in de hoofdrol in plaats van de helden en de prinsessen. Ook dit jaar valt er weer genoeg te beleven in Disneyland Parijs.

Buiten de Happy Halloween sferen waarin het park wordt aangekleed keert ook de halloween parade terug. Er is een mogelijkheid om met de schurken op de foto te gaan en dit jaar zullen de villains ook het kasteel overnemen met een mapping show – A Nightfall with Disney Villains.

De snackkraampjes blijven wederom ook niet bespaard. Genoeg halloweenachtige snacks zijn verkrijgbaar overal in Disneyland Parijs. De vaste disneykarakters mogen ook weer hun herfstige feestkostuums uit de kast halen want fotomomenten zijn er genoeg!

Op 29 en 31 oktober heeft Disneyland ook na sluitingstijd een geweldig halloweenfeest.

Praat mee en mis niets meer over horror en halloween via Discord.