Voor de 7e keer introduceert het team van Twilight Fantasy Productions het horrorevenement The Villains in Mondo Verde. Dit jaar belooft het weer een groots evenement te worden. Dit jaar introduceren ze het thema: Evil Continues!

De 7e editie van het Landgraafse evenement wordt dit jaar gevierd met maar liefst 6 scarezones. De scarezones sluiten allemaal aan bij het thema van dit jaar: Evil Continues! De scarezones zijn allemaal anders dan vorig jaar en hebben de namen:

  • Atomic Circus
  • Toxic
  • Ghostel
  • Labyrint
  • The Massacre
  • Twisted Fairytales

De scarezones worden ingevuld met meer dan 150 scare actors waar je ook mee op de foto kunt.

De rest van de avond kun je in alle attracties van Mondo Verde en uiteraard ook verschillende horecagelegenheden bezoeken. Bij dit evenement mag je verkleed komen, het dragen van maskers is niet toegestaan.

The Villains – Evil Continues draait 21 en 22 oktober 2022. Het park is dan geopend van 19:00 tot 00:30. De kosten voor een kaartje bedragen 25,50 per persoon en zijn te koop via de website van het evenement.

Bezoek jij liever een evenement die geschikt is voor jonge kinderen? Op 15 oktober draait ook The Little Villains in Mondo Verde!

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.