De Halloweenfair in Hem heeft vier geslaagde edities achter de rug. Na twee jaar corona is de organisatie weer volop bezig met een vervolg. De afgelopen periode is er veel energie gestoken in het organiseren van de 15-jarige jubileum editie van Halloweenfair op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. 

Tijdens de fair zullen er talloze activiteiten plaatsvinden. Zo is er een gezellige sfeermarkt met grote variatie aan kramen met onder andere de lekkerste, streekgebonden, producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis en tuindecoratie. Voor een ieder wat wils. Het terrein zal ook dit jaar weer worden aangekleed in Halloween sfeer. Voor de kinderen is er een spookhuis. Er is een workshop pompoen uithollen. Diverse Halloween spelletjes waaronder snotjesgraaien komt ook nog een keer terug. Ook de oldtimershow is dit jaar weer aanwezig op het terrein van de oude melkfabriek ‘De Volharding’ in Hem. Daar is dit jaar ook het spookhuis met griezelsteeg.

Op zaterdagmiddag komt voor de kinderen de goochelaar Jorrit zijn goochelkunsten vertonen. In de avonduren is er Halloween by Night. Dit zal in het teken zijn van het 15-jarige jubileum via een ledschermbus. Zondagmiddag komt Linedance groep Westfriese shuffle uit Venhuizen met een linedance demo. En wie kent haar niet; Kaatjesstip. Zij komt langs met haar poppen. Dit jaar is er ook weer een theatervoorstelling van Yoga & Theaterschool Joost van Eijk uit Grootebroek.

De Halloweenfair in Hem start zaterdag 8 oktober om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Op zondag 9 oktober begint de fair met een rommelmarkt voor de kinderen om 11.00 uur. Dit duurt tot 17.00 uur. De gratis toegankelijke Halloweenfair in Hem wordt gehouden in het pittoreske dorpje Hem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Kijk op de website voor meer informatie; http://halloween-in-hem.jouwweb.nl 
Locatie: Hemmerbuurt 76, 1607CL Hem. 

Praat mee op Discord.