Walibi Holland kent iedereen van de Halloween Fright Nights. Dit is niet geschikt voor de jongere doelgroep. Daarom organiseert Walibi Holland de Halloween Spooky Days voor kinderen en stoere monsters van 6 tot 12 jaar!

Kinderen tot 12 jaar mogen verkleed komen als hun favoriete monsters om op deze manier alle extra’s van de Halloween Spooky Days te beleven.

Daysee, het gezicht van de Halloween Spooky Days heeft dit jaar haar eigen zone: ‘Festival of Freaks’. Hier kun je Daysee ontmoeten en is er van alles te beleven. Maak je eigen Daysee masker of help mee om de Monstercode te kraken. Hier vind je ook de walkthrough ‘Camp of Curiosities’. Dit is een verloren circusgebied waar je de freaks ontmoet die zich bij Daysee hebben aangesloten.

Bezoek 4 griezelzones tijdens Halloween Spooky Days: ‘Pirate’s Cove’, ‘Tangled Twigs’ en ‘Nightmares’ zijn terug. Nieuw dit jaar is de ‘Ghostly Graveyard’. Bezoek het kerkhof en bekijk de grafkisten maar pas op! Alles lijkt hier te leven.

Veel van de griezelzones en ‘Camp of Curiosities’ zijn in de avond onderdeel van de Halloween Fright Nights. De Halloween Spooky Days zijn op 8, 9 en 15 t/m 30 oktober te bezoeken van 10:00 t/m 18:00 uur. Op dagen van de Halloween Fright Nights is het een uurtje korter van 10:00 t/m 17:00 uur omdat om 18:00 uur de Halloween Fright Nights beginnen.

De Halloween Spooky Days is gratis te bezoeken wanneer je een ticket hebt voor Walibi Holland. De prijs ligt tussen de €29,50 en €42,50. Dit kan per dag verschillen. Deze tickets zijn nu online te bestellen.