Vorige maand werd bekend dat het horror evenement Scare Me dit jaar uitpakt met het nieuwe spookhuis ‘Ship of Souls’. Drie spookhuizen hebben plaatsgemaakt voor dit nieuwe huis wat weer een gradatie omhoog gaat. Hoewel de experience ‘Kill It’ een grotere oppervlakte heeft, is het nieuwe spookhuis de grootste ooit gebouwd bij Scare Me. Alsof dit nog niet genoeg is zal Scare Me met nog meer nieuwigheden uitpakken waaronder een compleet nieuw buitengebied en een vernieuwde experience.

Vanaf komende editie kunnen bezoekers ook griezelen in het buitengebied van Scare Me. Deze zone komt naast het gebouw te liggen maar wat er zich precies gaat plaatsvinden wilt organisator Perry Mulder in een nieuwe aflevering van ScarePod nog niet zeggen. Hij laat wel alvast weten dat er een auto op de kop ligt.

Voor wie al eens eerder bij Scare Me is geweest weet dat er aan de overkant van het gebouw een darkride en een experience is te vinden. De experience ‘Kill It’ is dit jaar compleet vernieuwd met een nieuwe indeling. De ingang is vanaf deze editie niet meer in het hoofdgebouw maar aan de overkant van de straat waar bezoekers in voorgaande edities de experience startte.

Als laatste zal er in de Retro Game Room een speelautomaat met drie pushers geplaatst worden. Of zoals die bij veel mensen bekend staat als ‘muntjes schuiven’. Dus wil je even tot rust komen tussen al dat horror geweld? Speel een spel in deze hoek of haal een drankje bij de bar.

Data en tickets

Tijdens deze 15e editie kunnen bezoekers gebruik maken van 5 basishuizen en darkride ‘The Ride’. De tickets zijn al te verkrijgen vanaf €27,95 en die bestel je hier.

Scare Me vindt zoals altijd plaats in Almere en is vanaf vrijdag 21 oktober t/m zaterdag 19 november 2022 te bezoeken op 11 geselecteerde avonden.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.