Sinds 2018 zijn de Halloween Scare Nights een vast begrip in Plopsaland de Panne. Al eerder was bekend gemaakt dat dit zou doorgaan op 5 avonden dit jaar. Er zijn drie nieuwigheden, en wat oude bekende huizen te bezoeken. Alle haunted houses en scarezones zijn tijdens de Scare Nights gratis, maar zijn enkel toegankelijk vanaf 14 jaar.

HAUNTED HOUSES

Nieuw – The Cabin 

Treed binnen in een mysterieus hostel diep in de beboste bergen. Vijf jongeren verdwenen er op mysterieuze wijze en werden nooit teruggevonden. Klokslag middernacht valt er een enge stilte over de bergen… Wat er dan gebeurt, ontdek je in het gloednieuwe spookhuis.

Freak Circus

Ga op ontdekking in de mysterieuze opslagruimte van het rondreizende Freak Circus waar momenteel wordt geoefend voor de nieuwe show. Alle artiesten zijn druk in de weer om de show nog grootser te maken dan ooit tevoren. De clown probeert er echter een stokje voor te steken…

Camping ‘t Zonnetje

De ooit drukbezochte Camping ’t Zonnetje is al lang niet meer die gezellige camping van toen. Sinds de komst van enkele bewoners gaat het van kwaad naar erger…

SCAREZONES

Nieuw – Skrämma in Wickieland

Wickieland wordt geteisterd door de bloeddorstige vikings van het gestrandde spookschip Skrämma. Durf jij de bemanning te trotseren tijdens deze onstuimige nacht?

Nieuw – Scarecrow in Heidiland

Nadat het vredige bergdorpje in duisternis is gehuld, worden de vogelverschrikkers van het platteland plots levend en veranderen ze in bloeddorstige monsters met maar een doel: de inwoners terroriseren. Durf jij een stap in dit dorp te zetten?

Scare Nights vinden plaats op 15, 22, 29, 30 en 13 oktober 2022. Plopsaland is dan open van 10:00 uur tot 22:00 uur. Voor €45,50 heb je toegang tot het park en de verschillende haunted houses.