Dit jaar pakt Movie Park Germany uit met maar liefst 3 nieuwe toevoegingen op hun halloweenevenement. Wij mochten bij de persopening zijn en zetten de nieuwigheden op een rijtje.

Madhouse – Insanity Lives Here…

De nieuwste horror live-show van Movie Park Germany. Studio 7 is omgetoverd tot het Black Hill Asylum voor een 20 minuten durende Freak Show. Van messenwerpen tot dansen en naalden, alles zit erin. Terwijl je binnenkomt een een plaats zoekt, rennen de patiënten al om je heen. Wegrennende van de gruwelijke experimenten van Dr. Hans Killmen.

De show is gemaakt door het Nederlandse bedrijf: ‘Dark Thrills Entertainment’ en is op elke dag dat Halloween Horror Festival draait te zien in Movie Park. Voor een kaartje deze show wordt een bedrag van 5 euro gerekend. De show is gelukkig in het Engels ondertiteld dus ook als je Duits niet al te best is, kun je meer dan genoeg meekrijgen.

Hell House

Het paradepaardje van Movie Park, Hell House. Dit huis kent een groots verhaal over Spencer Mayfield en zijn familie. Alvorens je dit huis betreedt krijg je eerst een vlog te zien van iemand die dit verlaten huis al eerder heeft bezocht. Ook vertelt hij de geschiedenis van de familie Mayfield die iets gruwelijker is dan wat je op het eerste oog zou verwachten.

Je wordt vervolgens geblinddoekt met een bus vervoerd naar het huis van Spencer Mayfield die ondertussen al 30 jaar verlaten is. Eenmaal aangekomen mag de blinddoek af en betreedt je een 2e, kortere, wachtrij. Het huis is van binnen prachtig en er is echt enorm veel zorg gedragen voor het decor. Voor dit spookhuis geldt een upcharge van 12 euro.

Mapping Show – Horrorwood Rises

Aan het einde van de main street in Movie Park is dit jaar ook een geweldige nieuwe toevoeging te vinden. Op de Red Carpet Store wordt voor het eerst een mapping show vertoont. Deze mapping show bevat verwijzingen naar spookhuizen en attracties in het park.

Voor het uitvoeren van de show werd samengewerkt met IMAscore en IMAmotion.

Over het algemeen zijn dit zeer goede toevoegingen voor het Halloween Horror Festival en belooft het een vruchtbaar seizoen te worden voor het Duitse park.