Movie Park Germany is dit jaar enorm lekker bezig met het toevoegen nieuwe dingen. Een nieuw spookhuis, een nieuwe show en een Mapping Show op de Red Carpet Store zijn vanaf dit jaar deel van het aanbod.

De nieuwe mappingshow vind plaats op de Red Carpet Store direct aan het einde van de Main Street in Movie Park. Een drieënhalve minuut durende show sleept bezoekers mee door 2D en 3D animatie waarin verwijzingen zitten naar oude spookhuizen, nieuwe spookhuizen en vershillende parkattracties.

Voor de show werd samen gewerkt met het team van IMAscore en IMAmotion die steeds meer betrokken raken bij de creatieve ontwikkelingen in Movie Park. De nieuwe show werd in 3 maanden tijd gerealiseerd door een grafisch onwerper, een mediaontwerper, een 3D-kunstenaar, een geluids- en muziek ontwerper, een regisseur en een technicus.

Het special voor de show gecomponeerde nummer Horrorwood Rises is vanaf nu beschikbaar op verschillende streaming diensten waaronder Spotify.

De lampen in de buurt van de Red Carpet Store gaan uit en het gebouw komt tot leven. Beelden en vuur wisselen elkaar af en zorgt voor een indrukwekkende maar qua oppervlak kleine show.

De Mapping Show is elke dag meerdere keren te zien zonder extra toeslag.

Praat mee en mis niets meer over Halloween Horror Festival via Discord.