Het zijn nog maar enkele dagen tot Walibi weer begint aan hun Halloween Fright Nights. Ook dit jaar zijn er nieuwe dingen toegevoegd aan het aanbod. Om dingen wat makkelijker te maken, zetten we alles nog eens op een rijtje. Dit zijn de nieuwe dingen die je dit jaar mag verwachten.

Slaughterhouse

De meeste besproken experience die dit jaar nieuw is, is uiteraard Slaughterhouse. In deze experience ga jij op sollicitatie om te komen werken in dit nieuwe slachthuis. Het team van ‘butchers’ zoekt namelijk versterking. Gaat het gesprek goed, kan je direct beginnen. Trek je werkkleding maar aan, want de bloedspetters vliegen je rond de oren. Echter lijkt het eerder dat jij geslacht gaat worden deze keer.

Al eerder kwam Slaughterhouse in opspraak. Ook was er al laten weten door het park dat niet iedereen deze experience kan doen.

Camp of Curiosities

De smerige geur van zaagsel en olifantenpoep dringt je neusgaten binnen. Op de achtergrond hoor je hysterische circusmuziek en de vrouw met de baard staart je indringend aan. Probeer de messen van de messenwerpen te ontwijken als jij door het verlaten Camp of Curiosities dwaalt.

Niet veel meer is hierover bekend, wel weten we dat het zich bevindt op de oude Campsite of Carnage. Je zal hier waarschijnlijk wel dingen van terugzien.

Festival of Freaks

Hooggeëerd publiek! Kom langs in de nieuwe area ‘Festival of Freaks.’ Hier heet Eddie je hatelijk welkom. Geniet van de lijdensweg van de artiesten op het podium of laat je overhalen om zelf de piste te betreden. Misschien ben jij dan wel dé freak van de show.

Deze nieuwe scarezone is de opvolger van de gelijknamige zone uit 2019. Hij zal vanaf dit jaar Firepit vervangen.

Dinner Experience – Camp of Curiosities

Heb jij je al wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in één van de freak caravans van Camp of Curiosities? Dan is dit je kans! Verslik je niet, want de freaks van Eddie lusten je rauw. We dagen je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke en exclusieve Dinner Experience.. Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), side dishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.)

Tickets voor deze nieuwigheden zijn nog steeds beschikbaar via deze link