Elke dag in oktober raden wij bij Scare Zone een horrorfilm aan waarmee jij de oktobermaand lekker door kan griezelen. De filmaanrader van 2 oktober is: Sinister

Ethan Hawke speelt misdaadauteur Ellison. Wanneer hij samen met zijn gezin verhuist, ontdekt hij dat in het huis gruwelijke moorden hebben plaatsgevonden. Ellison gaat zich steeds meer verdiepen in de moorden, maar opent daarmee deuren die beter gesloten hadden kunnen blijven…

Sinister krijgt een 6.8 op IMDb en is daarmee een topfilm om deze duistere zondag mee door te komen

Je kan Sinister nu bekijken op Prime Video voor 2,99(huur) of 4,99(koop) of bij Pathe Thuis voor 3,99(huur) of 7,99(koop). Ook is deze duistere horrorfilm te zien op YouTube voor 2,99(huur) of 8,99(koop)

Bekijk hieronder de trailer:

Onze filmaanrader van gisteren nog niet gezien? Check deze hier!

Praat mee over deze filmaanrader via onze Discord.