Het team van Fun-skills organiseert op zondag 23 oktober weer een gezellig Halloween evenement voor kinderen. In Roosendaal kunnen bezoekers hun eigen pompoen uithollen. Daarnaast is er ook een spannende trick or treat tocht met vriendelijke en iets minder vriendelijke griezels. Zij zullen de bezoekers voorzien van allerlei leuks en lekkers. Er kan ook geknutseld worden en kunnen fanatiekelingen zich uitleven met springen in het griezelkasteel.

Facepainters staan paraat om kinderen te schminken zodat zij er de hele middag eng bij lopen. Er is ook een ballonartiest aanwezig die speciale ballonnen maakt en deze weggeeft. Met mooi weer staat zelfs de laserdome paraat om te lasergamen.

Het Halloween Kids Event is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 13 jaar. Geïnteresseerden kunnen online een kaartje kopen en hebben daarbij de keuze uit twee tijdsvakken. Deze zijn van 13.00 tot 15:30 uur of van 16:00 tot 18:30 uur. Er zijn nog een beperkt aantallen tickets beschikbaar dus bestel ze snel via deze website.

Fun-skills is gespecialiseerd in alles wat maar met Halloween te maken heeft. In overleg kan er een mooi griezelfeest of een geheel verzorgde spooktocht worden neergezet inclusief scare actors. Daarnaast zorgen zij ook voor een passende aankleding van het evenement.

Zo zag het Halloween Kids Event er vorig jaar uit:

Wil je weten of er een Halloween evenement bij jou in de buurt wordt gehouden? Bekijk dan eens onze pagina met locaties. Staat jouw evenement er niet bij? Laat het ons weten.