Vandaag opent Toverland haar deuren en presenteert de Halloween Nights. Er is in Toverland genoeg te doen voor jong en oud, maar wat eigenlijk allemaal? Helaas geen nieuwigheden dit jaar maar Scare Zone zet alles voor je op een rijtje:

Overdag

Welleens 25 duizend pompoenen bij elkaar gezien? In Toverland kan het! Kunstwerken die van pompoenen zijn gemaakt prijzen zichzelf op de Pumpkin Farm die vrij te bezoeken is. Een echt magisch en indrukwekkend tafereel. Daar staat ook een foodtruck waar je exclusieve pompoenspecials kunt proberen.

Er zijn ook nog een aantal shows voornamelijk gericht op de kleintjes. Bertus en Japie keren dit jaar niet terug naar Toverland maar daarvoor in de plaats krijgen we ‘Bodega Mágica’; Poortwachters kunnen niet toveren maar papegaai Ivy gaat het ze leren. Deze show is te zien in Port Laguna, daar zullen Toos en Morrel ook de hele dag een griezelfeest vieren. In Land van Toos kun je kijken naar betoverende heksen en een tocht maken door Dr. Fools mansion.

Kinderen tot 12 jaar mogen verkleed komen naar Toverland!

Avondprogramma

Het avondprogramma van Toverland is wat uitgebreider. Dit jaar keert de parade weer terug waarmee het horrorevent wordt geopend, deze zal plaatsvinden om 18:30. Wel gaan Maison de la Magie, The Dollhouse en Fear the Woods iets eerder open. Naast die huizen keert Trapped weer terug na een jaar afwezigheid en zal ook The Witches Forest weer te bewonderen zijn. De huizen zijn tussen de 5 euro en de 7.50. Neem je ze allemaal, dan ben je 27,50 kwijt.

Koop dan nu je toegangsbewijs, buffet en tickets voor de haunted experiences via deze link.

Je kan dit jaar ook weer kiezen voor de Fear Pass. Daarmee krijg je eenmalig toegang tot alle spookhuizen zonder tijdslot, mag je aansluiten bij het ‘Trick-or-Eat’ dinnerbuffet en krijg je een limited edition Fear Pass festivalbandje.

De oude vertrouwde scarezones keren ook weer terug in Toverland met de namen: Morgana’s Frozen Knights, Fiesta de los Muertos, DesTroy, Shadows of the Sea en Cirque.

Je sluit je avond om 22:45 af met een indrukwekkende vuurwerkshow in Port Laguna waarna je bij de uitgang een fotomoment hebt met alle freaks en monsters die je in het park bent tegengekomen.