Elke dag in oktober raden wij bij Scare Zone een horrorfilm aan waardoor jij de gordijnen, deuren en ramen het liefst dichthoudt. Voor de filmaanrader van 13 oktober pakken we een heerlijke slasher erbij: Friday the 13th.

Okay ik weet dat het niet echt vrijdag de 13e is maar als jij de film om 22:23 start, dan eindig je op vrijdag! Dat is het beste wat we ervan kunnen maken deze maand. We hebben het bij deze nadrukkelijk over de remake uit 2009, welke 4 van de originele films samenvat.

Friday the 13th draait om tieners die overnachten op Camp Crystal Lake. Plots komt er een moordlustige seriemoordenaar die alle tieners een voor een opjaagt.

Friday the 13th krijgt een 5.5 op IMDb, waardoor het lijkt alsof het geen goede film is, maar kijk hem en oordeel voor jezelf! Kijk m nu op Netflix.

Zie hier onze aanrader van gisteren!