Heide Park heeft ook in 2022 weer een halloweenevenement. Wat er allemaal te doen is zetten wij voor je op een rijtje.
Trick or Treat

In Heide Park mogen kinderen tot en met 11 jaar aan trick or treat doen. Ze krijgen dan een stempelkaart mee welke je bij de gastenservice kunt ophalen, hotelgasten krijgen deze er standaard bij. In verschillende winkels kunnen kinderen “trick or treat” zeggen en dan krijgen ze van de medewerkers een zakje snoep toegereikt.

Middeleeuwse markt

In Heide Park verrijst een grote middeleeuwse markt. Er is geen ontsnappen aan de magische atmosfeer, knutselwerken en kookkunsten. Je vindt de Middeleeuwse markt voor Wirsthaus des Admirals nabij Peppa Pig Land.

Verder voor de kleintjes

Voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar is er midden in Heide Park een magisch bos neergezet waar ze kleurrijke paddestoelen, grote bloemen en grappige dwergen kunnen tegenkomen. Maar plots vannacht is de magie oppeens verdwenen. Niks straalt of schijnt nog, niemand weeet waarom. De goede bos fee heeft de hulp van de stoerste kinderen nodig om de magie terug naar het bos te brengen. Ontdek het magische bos, ontmoet de magische wezens en los het mysterie op! De ingang bevindt zich tussen Bounty en Käpt’ns Törn.

Ook kunnen kinderen op de foto met Peppa en Schorsch Pig, die beide in hun mooiste halloween kostuum voor jullie klaar staan.

Verder is er een interactieve halloween-piratenshow vol avontuur die wordt opgevoerd in de piratenarena, deze show is voor kinderen vanaf 3 jaar en hun ouders.

Spookhuizen

Het creatieve team van de Boo Crew heeft 3 spookhuizen neer mogen zetten in Heide Park. Alle huizen zijn gebonden aan een minimumleeftijd van 16 jaar.

  • Subterra: Een hele speciale verloren plek, betreed de ondergrondse tunnels van Heide Park, maar pas op! Misschien is het een val.
  • Obscuria: Kun jij ontsnappen aan de horrorclowns, gestoorde messenwerpers of genadeloze gewichtheffers?
  • Grand Hotel Morton: Raak verleid door dit mysterieuze hotel.

Avondshows

Elke vrijdag en zaterdagavond en maandag 31 oktober is er elke avond een magisch waterfonteinenshow te zien in Heide Park. Met geluid en licht komt dit meer tot leven. Op 31 oktober is er aan het einde van de avond ook een speciale vuurwerk show te zien in het park.

Heide Park draait vanaf vandaag elke vrijdag en zaterdag tot eind oktober en maandag 31 oktober. Het park is dan tot 10 uur geopend. Tickets voor de spookhuizen moet je vooraf los bestellen via de website van het park.