Er kan veel gebeuren in vier dagen tijd. Waar er eerder deze week nog een aantal dagen beschikbaar waren is het nu gedaan met die beschikbaarheid. Alle resterende Halloween Fright Nights dagen zijn compleet uitverkocht. Dit betekent dat er maar liefs 10 van de 12 dagen zijn uitverkocht. Alleen het openingsweekend is niet uitverkocht.

Hoewel er geen entreetickets meer te krijgen zijn, is het nog wel mogelijk om tickets voor een aantal spookhuizen te boeken. Zo zijn er op een aantal dagen nog tickets te koop voor Slaughterhouse, The Clinic, Wicked Woods, Camp of Curiosities, Psychoshock, Jefferon Manor en The Villa. Er zijn nog een beperkt aantal tijdsloten beschikbaar dus wees er snel bij. BESTEL JE TICKETS HIER.

Met een vernieuwde zone en een nieuw spookhuis biedt Walibi dit jaar een aantal nieuwigheden aan. Spookhuis Slaughterhouse had aan aandacht in aanloop naar de Halloween Fright Nights geen gebrek. Naast dat de experience niet voor iedereen toegankelijk is, kwam het huis al in opspraak bij verschillende partijen die zich bezig houden met dierenrechten en dierenleed. Bezoekers lieten zich er in ieder geval niet door afschrikken.