Ook dit jaar kan iedereen weer gaan griezelen in Bellewaerde. Het park heeft voor iedere doelgroep wat te doen tijdens de verschillende openingsdagen. Want bij hun vindt elke familie, van de kleinste spookjes tot de grootste horror freaks, het perfecte griezelplezier. Dit jaar presenteren ze maar liefst twee nieuwe spookhuizen en zijn ze open tijdens de 6 nocturnes.

NIEUW – FUNERARIUM EN MEXICAN MASSACRE

Om te beginnen staan dit jaar staan er twee nieuwe spookhuizen klaar voor degene die durven. Bouw een gruwelijk feestje in het Funerarium, een luguber verlaten lijkenhuis of klop even aan bij een seriemoordenaar in Mexican Massacre. Beide nieuwigheden bevinden zich in het Mexicaanse themagebied. Als we de promotie video’s en foto’s mogen geloven, wordt er in Funerarium gebruik gemaakt van Haunted Lanterns. Dit is nog niet officieel bevestigd.

SPOOKHUIZEN

Verder komen ook de volgende spookhuizen weer terug in het aanbod dit jaar: Fantasylum, Camping Corpse, Mortal Mine, Voodoo Villains, Freaky Forest en Trollcave.

In het griezelpaleis Fantasylum is er een horror-hospitaal uit je ergste nachtmerries te vinden. Ontsnap jij aan de dwangbuizen, elektroshocks en alle andere gruwel?

Bij Camping Corpse vind je een camping vol met lijken en bloeddorstige mijnwerkers. Deze zullen zelfs je grootste nachtmerries overtreffen.

Schreeuw de longen uit je lijf van de schrik in de Mortal Mine, de engste mijnschacht die je ooit zal zien.

Het spookhuis Voodoo Villains werd aangepast en is nu helemaal family proof! Ga dus samen op avontuur en geniet van de prachtige decors.

Het Freaky Forest betreden kan je zuur opbreken: de gemene heksen in dit bos betoveren je in een handomdraai!

En ook de allerkleinsten beleven in de TrollCave plezier met hun favoriete trollen op een speciaal Halloweenfeest.

AVONDOPENINGEN

Halloween is nog leuker om te vieren als de duisternis valt over Bellewaerde park, daarom zijn er ook dit jaar weer verschillende nocturnes te beleven. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en de spookhuizen krijgen een unieke halloween sfeer door middel van extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten. Om 21 uur worden de Halloween Nocturnes afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

DATA EN TICKETS

Bellewaerde Halloween vindt nog plaats op 22 oktober, 23 oktober en 26 oktober t.e.m. 6 november. Op 22, 29, 30, 31 oktober, 1 november en 5 november vinden de nocturnes plaats. Online kost een ticket €39 of €40 als er een avondopening plaatsvindt. Een mortal pass, met eenmalige toegang tot alle spookhuizen, kost €29. Voor een los spookhuis ticket betaal je:

  • Funerarium: €8
  • Mexican Massacre: €8
  • Fantasylum: €7
  • Camping Corpse: €7
  • Mortal Mine: €6
  • Voodoo Villains: €5

Tickets zijn beschikbaar via de website.