Het Halloween seizoen is in volle gang. En zoals er al eerder vermeld was, zijn de Halloween Fright Nights volledig uitverkocht. Gelukkig zijn er nog genoeg alternatieven deze maand waar er wel nog tickets voor zijn. Scarezone lijst ze graag even voor je op.

TOVERLAND HALLOWEEN NIGHTS
Vanaf 22 oktober tot en met 31 oktober (met uitzondering van 25 oktober) en 5 november kan je gaan genieten van de Halloween Nights in Toverland. Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben in de 3 haunted houses, 2 experiences en 5 gratis scare zones. Voor de echte liefhebbers is de Fear Pass ook weer terug. Maar ook overdag kan je volop genieten van de Halloween Days als je toch iets banger weggelegd bent. Lees ook hier een review over het event.

SCARE ME
Scare Me is sinds een aantal jaren al een vast begrip geworden in de scare industrie. Met zijn 5 attracties en The Ride zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken in het Halloween aanbod. Ook hiervan kan je al een review vinden op de site. Scare Me draait dit jaar op 11 avonden in oktober en november. Als je een uniek aandenken wilt hebben hieraan, kan je vanaf dit jaar ook pins kopen.

TRAUMATICA
Traumatica is ongetwijfeld wel een van de meest bekende events in Europa. Ze wonnen meerdere prijzen en het blijft elk jaar enorm evolueren. Ook dit jaar is er weer een nieuw thema dat het hele event inluidt. Het volledige verhaal kan je hier vinden. Traumatica : Festival of Fear draait nog tot en met 12 november op verschillende avonden in Europa Park.

BOBBEJAANLAND
Na de aankondiging van maar liefst 3 nieuwe huizen, was het eigenlijk wel al beslist; Halloween in Bobbejaanland wordt nog uitgebreider dan ooit tevoren. Met een opening van 20 dagen, waaronder 5 avondopeningen, zijn ze langer open dan voorgaande jaren. Het nieuwe Monastery, Alice in Horrorland en Corp. Pest Control zijn dan ook zeker een bezoekje aan het event waard. Onlangs bezochten we ook dit evenement, ook hier werd een review over gemaakt.

HALLOWEEN HORROR FESTIVAL
Als een van de oudste events in de omgeving, is ook Halloween Horror Festival niet meer weg te krijgen uit ons aanbod. Nog tot en met 13 november kan je naar Movie Park om te griezelen. Ondanks dat Halloween pas vanaf 18:00 uur begint, kan je al genieten van de attracties tot de eerste huizen open gaan. Dit jaar pakken ze flink uit met een nieuw spookhuis, Hell House, en een nieuwe liveshow, Madhouse : insanity lives here. Als je nog iets meer wilt weten over de nieuwe show Madhouse: insanity lives here of het nieuwe Hell House kan dat via de link.

SCREAMS
Dé winnaar van de publieksprijs van de Scare Awards kan natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar is Screams terug op 3 avonden in Hellendoorn. Tijdens deze avondopeningen is er genoeg te beleven in het park. Er zijn onder andere 4 spookhuizen, 4 scare zones en 2 walkthroughs. Tijdens Screams zijn daarnaast nog eens de 10 grote attracties geopend. Wil je Screams nog bezoeken? Kan dat nog op 22 en 29 oktober.

Zit er toch nog niets tussen voor jou? Kijk zeker nog eens op onze website, daar staan nog meer events die je misschien wel aanspreken! Neem zeker ook een kijkje in onze Discord.