De vrijwillige organisatie van Spooktocht Zeerijp kan de borst natmaken. Waar de tocht vorig jaar nog werd geannuleerd is dat dit jaar compleet anders. Net als andere jaren zijn de plekken al ruim voordat de tocht plaatsvindt compleet volgeboekt. Dit betekent dat ruim 1100 deelnemers de tocht gaan trotseren. Door afmeldingen of andere redenen biedt de organisatie nog mondjesmaat beschikbare plekken aan op de website.

Volgens de organisatie is Spooktocht Zeerijp, gelegen in Groningen, een begrip geworden in het noorden van het land. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november vindt de tocht plaats. De kosten bedragen €12,- voor personen vanaf 12 jaar. Deelnemers die jonger zijn betalen €7,-.

De tocht word gelopen in groepen van minimaal 8 en maximaal 11 personen. Het gebruik van zaklantaarns is niet toegestaan. Deelnemers dienen uiterlijk 15 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn.

Wil je ook meelopen tijdens deze spooktocht? De organisatie laat regelmatig via Facebook weten of er plekken zijn vrijgekomen. Twijfel niet en schrijf je in via dit inschrijfformulier.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en praat gezellig mee in onze Scare Network Discord server.